Horory - hlavní strana

Arnold Schwarzenegger

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Arnold Schwarzenegger)
 


Arnold Schwarzenegger

* 30. července 1947
Arnold Schwarzenegger je Rakušan závislý na endorfinech získávaných při cvičení a bývalý americký guvernér Kalifornie. Taky občas hraje ve filmech.
Arnold Schwarzenegger na české Wikipedii Čsfd Imdb.com


Hororová Filmografie:

Komentáře
Kompletní Filmografie:
2017
Xyator
2017
The Legend of Conan
2015
The Unknown Soldier
2015
Terminator Genisys
2015
WWE Hall of Fame 2015
2014
Postradatelní 3
2014
Sabotage
2013
Konečná
2013
Plán útěku
2013
Milius
2013
WWE Hall Of Fame 2013
2013
Generation Iron
2013
The Starving Games
2012
Postradatelní 2
2012
Arnold's Blueprint
2010
Postradatelní
2007
Simpsonovi ve filmu
2006
Running with Arnold
2005
The Kid & I
2005
See Arnold Run
2005
Sylvester Stallone Bio.
2004
Cesta kolem světa za 80 dní
2003
Terminátor 3: Vzpoura strojů
2002
Protiúder
2002
Raw Iron: The Making of 'Pumping Iron'
2000
6. den
2000
Conan Unchained: The Making of 'Conan'
1999
Konec světa
1999
Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero
1997
Batman a Robin
1996
Likvidátor
1996
Rolničky, kam se podíváš
1996
T2 3-D: Battle Across Time
1995
The First 100 Years: A Celebration of American Movies
1994
Beretta's Island
1994
Junior
1994
Pravdivé lži
1993
Poslední akční hrdina
1993
Dave
1992
Christmas in Connecticut
1992
Lincoln
1991
Terminátor 2: Den zúčtování
1990
Total Recall
1990
Policajt ze školky
1988
Dvojčata
1988
Rudé horko
1987
Predátor
1987
Běžící muž
1986
Špinavá dohoda
1985
Rudá Sonja
1985
Komando
1984
Terminátor
1984
Ničitel Conan
1982
Barbar Conan
1980
The Comeback
1980
The Jayne Mansfield Story
1979
Scavenger Hunt
1979
The Villain
1977
Železný Schwarzenegger
1976
Zůstaň hladový
1974
Happy Anniversary and Goodbye
1973
Dlouhé loučení
1971
Mr. Europe
1970
Maggie
1970
Triplets
1969
Herkules v New Yorku