Horory - hlavní strana

Betsy Baker

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Betsy Baker)
 


Betsy Baker

* 08. května 1955
Betsy Baker je Linda z kultovního hororu Lesní duch z roku 1981. Tímto počinem však její kariéra došla zároveň i vrcholu.
Čsfd Imdb.com


Hororová Filmografie:

Komentáře
Kompletní Filmografie:
2016
Lake Eerie
2014
Some Are Born
2013
The Perfect Boyfriend
2008
Witches' Night
2007
One by One We Will Take You: The Untold Saga of The Evil Dead
1981
Lesní duch
1981
Word of Honor