Horory - hlavní strana

Christopher Ray

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Christopher Ray)
 


Christopher Ray

* 30. července 1977
Christopher Ray je americký režisér a producent.
Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2015
Útok trojhlavého žraloka
2015
Megažralok versus Kolossus
2015
Minutes to Midnight
2014
Asteroid vs Earth
2014
Mercenaries
2013
A House Is Not a Home
2012
2-Headed Shark Attack
2011
Almighty Thor
2010
Megaconda
2010
Mega Shark vs. Crocosaurus
1997
Hybrid
1996
Illicit Dreams 2
1996
Star Hunter
1991
Wizards of the Demon Sword
1990
Spirits
1988
Hollywood Chainsaw Hookers
1986
Roller Blade
1986
Star Slammer