Horory - hlavní strana

David Thewlis

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i David Thewlis)
 


David Thewlis

* 20. března 1963
David Thewlis, profesor proti černé magii ze ságy Harry Potter chtěl být původně kytarista v rockové kapele, ale po několika vypískaných pokusů se rozhodl schovat se před kameru, kde je přímá interakce s diváky poněkud těžší.
David Thewlis na české Wikipedii Čsfd Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
201415
Teorie všeho
2015
Macbeth
2015
Regression
2015
Legend
2015
Anomalisa
2015
An Inspector Calls
2014
E.A. Poe: Podivný experiment
2014
Queen and Country
2013
Red 2
2013
The Zero Theorem
2013
The Fifth Estate
2011
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
2011
Válečný kůň
2011
Anonym
2011
The Lady
2011
The Organ Grinder's Monkey
2010
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
2010
Mr Nice
2010
Londýnský gangster
2009
Harry Potter a Princ dvojí krve
2009
Veronika se rozhodla zemřít
2008
Chlapec v pruhovaném pyžamu
2007
Harry Potter a Fénixův řád
2007
The Inner Life of Martin Frost
2006
Satan přichází
2006
Základní instinkt 2
2005
Království nebeské
2005
Nový svět
2004
Harry Potter a vězeň z Azkabanu
2003
Proud času
2003
Cheeky
2002
Dinotopia
2002
D.I.Y Hard
2001
Goodbye Charlie Bright
2001
Whatever Happened to Harold Smith?
2000
Gangster No. 1
2000
The Miracle Maker
2000
Endgame
1998
Divorcing Jack
1998
L'assedio
1997
Sedm let v Tibetu
1996
Dračí srdce
1996
The Island of Dr. Moreau
1996
James and the Giant Peach
1995
Restoration
1995
Úplné zatmění
1994
Krasavec Beauty
1994
Dandelion Dead
1993
Naked
1993
Proces
1993
Prime Suspect 3
1992
Damage
1991
Afraid of the Dark
1991
Filipina Dreamgirls
1990
Life Is Sweet
1989
Resurrected
1988
Vroom
1987
Road