Horory - hlavní strana

Idris Elba

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Idris Elba)
 


Idris Elba

* 06. září 1972

Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2016
Bastille Day
2015
Gunman: Muž na odstřel
2015
The Jungle Book
2015
Beasts of No Nation
2015
King for a Term
2014
Pro dobrotu na žebrotu
2014
Second Coming
2013
Pacific Rim - Útok na Zemi
2013
Thor: Temný svět
2013
Mandela: Dlouhá cesta ke svobodě
2013
Enchanted Kingdom 3D
2012
Prometheus
2012
How Clubbing Changed the World
2012
The Furious Gods: Making Prometheus
2012
Prometheus: The Weyland Files
2012
Prometheus (Paradise Edition)
2011
Thor
2011
Ghost Rider 2
2011
How Hip Hop Changed the World
2011
Gumball 3000: LDN 2 NYC
2010
Gangsteři
2010
Parchanti
2010
Legacy
2009
Nenarození
2009
Posedlá
2008
Maturitní ples
2008
RocknRolla
2008
The Human Contract
2007
28 týdnů poté
2007
Krvavá sklizeň
2007
Americký gangster
2007
This Christmas
2007
Daddy's Little Girls
2005
Sometimes in April
2005
The Gospel
2003
One Love
2000
Sorted
1999
Belle Maman
1998
Ultraviolet
1970
A Hundred Streets