Horory - hlavní strana

James Ransone

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i James Ransone)
 


James Ransone

* 02. června 1979
James Finley Ransone III je americký herec, známý hlavně pro jeho roli Ziggyho Sobotky ze seriálu THE WIRE, ale povšimnout jste si ho mohli v relativně dlouhé řadě filmů i seriálů.
Čsfd Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2015
In a Valley of Violence
2015
The Timber
2015
Conventional
2013
Oldboy
2013
Zlomené město
2013
Empire State
2012
Sinister
2012
Starlet
2011
The Son of No One
2008
Maturitní ples
2008
Generation Kill
2008
The Good Humor Man
2006
Spojenec
2004
Downtown: A Street Tale
2002
Ken Park