Horory - hlavní strana

Jeremy Sisto

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Jeremy Sisto)
 


Jeremy Sisto

* 06. října 1974
Jeremy Merton Sisto je americký herec a producent. Narodil se do rodiny jazzového zpěváka, učitele a herečky.
Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2016
The Other Side of the Door
2015
Hangman
2015
H8RZ
2014
Break Point
2013
As Cool as I Am
2013
Air Force One Is Down
2012
Robot a Frank
2011
Sironia
2009
Into Temptation
2008
Liga spravedlivých: Nová hranice
2008
Gardens of the Night
2007
Servírka
2007
The Thirst
2006
Unknown
2006
Broken
2006
This Space Between Us
2005
Něco jako láska
2005
Mrtví k snídani
2005
In Memory of My Father
2004
One Point O
2004
V rukách nepřítele
2004
Srdce je zrádná děvka
2004
Method
2003
Pach krve
2003
Thirteen
2003
ManFast
2003
The Movie Hero
2002
May
2002
Julius Caesar
2001
Angel Eyes
2001
Don's Plum
2001
Dead Dog
2000
Biblické příběhy: Ježíš
2000
Takedown
1999
The '60s
1999
Trash
1998
Without Limits
1998
The Day Lincoln Was Shot
1997
Suicide Kings
1997
Bongwater
1996
White Squall
1995
Clueless
1995
Skrýš
1994
The Shaggy Dog
1992
Desperate Choices: To Save My Child
1991
Grand Canyon