Horory - hlavní strana

Joanna Lumley

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Joanna Lumley)
 


Joanna Lumley

* 01. května 1946
Bývalá modelka Joanna Lumley, anglická herečka a umělkyně často bojuje za lidská práva a podporuje různé aktivity.
Čsfd Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2016
Absolutely Fabulous: The Movie
2015
Absolutely Anything
2015
Walliams & Friend
2014
She's Funny That Way
2013
Vlk z Wall Street
2013
Gangsta Granny
2012
The Making of a Lady
2011
Late Bloomers
2009
Boogie Woogie
2008
Joanna Lumley in the Land of the Northern Lights
2005
Mrtvá nevěsta Tima Burtona
2005
Kouzelný kolotoč
2004
Zakletá Ella
2001
The Cat's Meow
2000
Maybe Baby
2000
Whispers: An Elephant Tale
1999
Mad Cows
1999
A Rather English Marriage
1999
Nancherrow
1998
Oholený klenotník
1998
Coming Home
1997
Prince Valiant
1996
James and the Giant Peach
1996
Absolutely Fabulous: The Last Shout
1995
Cold Comfort Farm
1995
Innocent Lies
1990
A Ghost in Monte Carlo
1989
Shirley Valentine
1984
Mistral's Daughter
1983
Kletba Růžového pantera
1974
The Satanic Rites of Dracula
1971
Games That Lovers Play
1970
The Ballad of Tam Lin
1970
The Breaking of Bumbo
1969
Ve službách Jejího Veličenstva