Horory - hlavní strana

John Cusack

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i John Cusack)
 

John Cusack

* 28. června 1966
John Cusack je americký hojně obsazovaný herec s irskými kořeny. V soukromém životě se věnuje kickboxingu a politice, což jsou na druhý pohled příbuzná témata.
Čsfd Imdb.com


Hororová Filmografie:

Komentáře
Kompletní Filmografie:
2016
Cell
2015
Tian jiang xiong shi
2015
Brain And Scamper The Movie: Back in Time
2015
Chi-Raq
2014
Adult World
2014
Mapy k hvězdám
2014
Grand Piano
2014
The Prince
2014
The Bag Man
2014
Drive Hard
2014
Love & Mercy
2014
Reclaim
2013
Kódované vysílání
2013
Komorník
2013
Salinger
2013
Zmrzlá zem
2013
No somos animales
2012
Havran
2012
The Paperboy
2012
WWE: 50 Greatest Finishing Moves in WWE History
2012
Únos
2011
Woody Allen: A Documentary
2010
To byl zítra flám
2010
Smrt v Šanghaji
2009
2012
2008
Válka a. s.
2008
Igor
2007
Pokoj 1408
2007
Martian Child
2007
Grace is Gone
2007
Joe Strummer: The Future Is Unwritten
2006
Kontrakt
2006
Buy the Ticket, Take the Ride
2005
The Ice Harvest
2005
Must Love Dogs
2003
Identita
2003
Porota
2003
Breakfast with Hunter
2002
Max
2001
Lásce na stopě
2001
America's Sweethearts
2000
High Fidelity
1999
V kůži Johna Malkoviche
1999
Bláznivá runway
1999
The Jack Bull
1999
Cradle Will Rock
1998
Tenká červená linie
1997
Con Air
1997
Midnight in the Garden of Good and Evil
1997
Grosse Pointe Blank
1997
Anastázie
1997
Chicago Cab
1996
City Hall
1994
The Road to Wellville
1994
Výstřely na Broadwayi
1994
Floundering
1993
Map of the Human Heart
1993
Money for Nothing
1992
Hráč
1992
Roadside Prophets
1991
True Colors
1991
Shadows and Fog
1990
Švindlíři
1989
Say Anything...
1989
Fat Man and Little Boy
1988
Eight Men Out
1988
Tapeheads
1987
Horké pronásledování
1986
Stůj při mně
1986
One Crazy Summer
1985
The Sure Thing
1985
Better Off Dead...
1985
The Journey of Natty Gann
1984
Sixteen Candles
1984
Grandview, U.S.A.
1983
Class