Horory - hlavní strana

Johnny Depp

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Johnny Depp)
 


Johnny Depp

* 09. června 1963
Christopher "Johnny" Depp II je americký herec, producent a hudebník. Je ověnčený mnoha cenami, z nichž za zmínku stojí Zlatý Glóbus, který dostal opakovaně. V roce 2012 byl uveden v Guinessově knize rekordů jako nejlépe placený herec.
Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2018
The Night Stalker
2018
Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes
2017
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
2016
Alice in Wonderland : Into the Looking Glass
2016
Yoga Hosers
2016
Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie
2015
Mortdecai: Grandiózní případ
2015
Black Mass: Špinavá hra
2015
Live From Lincoln Center: Danny Elfman's Music from the Films of Tim Burton
2014
Transcendence
2014
Čarovný les
2014
Tusk
2014
Don Rickles: One Night Only
2013
Osamělý jezdec
2013
Don't Say No Until I Finish Talking: The Story of Richard D. Zanuck
2012
Temné stíny
2012
21 Jump Street
2012
Tim and Eric's Billion Dollar Movie
2012
For No Good Reason
2012
Dad Made Dirty Movies
2011
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2011
Rumový deník
2011
Rango
2010
Alenka v říši divů
2010
Cizinec
2009
Imaginárium Dr. Parnasse
2009
Veřejní nepřátelé
2009
When You're Strange
2008
Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson
2007
Piráti z Karibiku: Na konci světa
2007
Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
2007
Joe Strummer: The Future Is Unwritten
2006
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže
2006
Život v moři 3D
2006
Buy the Ticket, Take the Ride
2006
When the Road Bends: Tales of a Gypsy Caravan
2005
Karlík a továrna na čokoládu
2005
Mrtvá nevěsta Tima Burtona
2004
Hledání Země - Nezemě
2004
Tajemné okno
2004
Libertin
2004
Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants
2004
Charlie: The Life and Art of Charles Chaplin
2003
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
2003
Tenkrát v Mexiku
2003
Breakfast with Hunter
2002
Lost in La Mancha
2001
Z pekla
2001
Kokain
2001
The Man Who Cried
2000
Čokoláda
2000
Before Night Falls
1999
Devátá brána
1999
Ospalá díra
1999
The Astronaut's Wife
1999
L.A. Without a Map
1998
Strach a hnus v Las Vegas
1997
Krycí jméno Donnie Brasco
1997
The Brave
1996
Das erste Mal
1995
Mrtvý muž
1995
Don Juan DeMarco
1995
Nick of Time
1994
Ed Wood
1993
Co žere Gilberta Grapea
1993
Benny & Joon
1993
Stuff
1992
Arizona Dream
1991
Freddyho smrt - Poslední noční můra
1990
Střihoruký Edvard
1990
Cry-Baby
1986
Četa
1985
Private Resort
1984
Noční můra v Elm Street