Horory - hlavní strana

Kyle Secor

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Kyle Secor)
 


Kyle Secor

* 31. května 1957
Kyle Ivan Secor ja americký televizní a filmový herec, známý pro jeho roli detektiva Tima Baylisse v seriálu Zločin v ulicích. Jeho manželka je Kari Coleman a mají spolu dvě děti, Emeryho a Harpera.
Kyle Secor na Twitteru Čsfd Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2004
Infidelity
2003
A Wrinkle in Time
2001
Bailey's Mistake
2000
Beat
2000
Homicide: The Movie
1996
Her Desperate Choice
1995
Beauty's Revenge
1994
Drop Zone
1993
Untamed Heart
1993
Silent Victim
1991
Sleeping with the Enemy
1991
Delusion
1989
Heart Of Dixie
1988
Shootdown