Horory - hlavní strana

Laura Linney

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Laura Linney)
 


Laura Linney

* 05. února 1964

Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2016
Sully
2015
Genius
2015
Mr. Holmes
2013
The Fifth Estate
2013
Morning
2013
Letters to Jackie: Remembering President Kennedy
2012
Královský víkend
2012
The Details
2011
Velká vánoční jízda
2011
Sympathy for Delicious
2009
The City of Your Final Destination
2008
Druhý muž
2008
John Adams
2007
Osudové selhání
2007
Divoši
2007
The Nanny Diaries
2006
Jindabyne
2006
Man of the Year
2006
Driving Lessons
2005
V moci ďábla
2005
The Squid and the Whale
2004
Kinsey
2004
P.S.
2003
Tajemná řeka
2003
Láska nebeská
2003
Život Davida Galea
2002
The Mothman Prophecies
2002
The Laramie Project
2001
Wild Iris
2001
Further Tales of the City
2000
Na mě se můžeš spolehnout
2000
The House of Mirth
2000
Maze
2000
Running Mates
1999
Lush
1999
Love Letters
1998
Truman Show
1997
Absolute Power
1996
Primal Fear
1995
Congo
1994
A Simple Twist of Fate
1993
Dave
1993
Searching for Bobby Fischer
1993
Tales of the City
1993
Class of '61
1993
Blind Spot
1992
Lorenzo's Oil