Horory - hlavní strana

Lothaire Bluteau

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Lothaire Bluteau)
 


Lothaire Bluteau

* 14. dubna 1957
Kanadský herec Lothaire Bluteau se narodil roku 1957 v provincii Québec v Montréalu. Díky smíšené dvoujazyčné rodině natáčí filmy ve francouzském i anglickém původním znění.
Lothaire Bluteau na české Wikipedii Čsfd Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2014
Вкус Америки
2013
Rouge Sang
2010
L'enfant prodige
2009
Don't Look Up
2008
Inconceivable
2007
Walk All Over Me
2007
Disappearances
2007
Race to Mars
2005
Desolation Sound
2003
On Thin Ice
2002
Dead Heat
2002
Julie Walking Home
2000
Urbania
1998
Conquest
1997
Bent
1997
Nostromo
1996
I Shot Andy Warhol
1995
Le Confessionnal
1992
Dotkniecie reki
1991
Black Robe
1989
Jésus de Montréal