Horory - hlavní strana

Meg Foster

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Meg Foster)
 


Meg Foster

* 10. května 1948
Margaret "Meg" Foster je americká herečka známá pro učinkování v seriálu Šarlatové písmeno (1979), upozornila na sebe i v hororu Jsou mezi námi a Otčím 2. V soukromém životě je rozvedená, a taky za zenitem.
Čsfd Imdb.com


Hororová Filmografie:
2016
31 (31)

Komentáře
Kompletní Filmografie:
2015
A Place Called Hollywood
2015
31
2013
The Lords of Salem
2000
Icebreaker
1998
Spoiler
1997
Deep Family Secrets
1996
Oblivion 2: Backlash
1995
Undercover Heat
1994
Oblivion
1994
Shrunken Heads
1994
Immortal Combat
1993
Best of the Best 2
1993
Hidden Fears
1992
To Catch a Killer
1992
Project: Shadowchaser
1991
Future Kick
1990
Blind Fury
1990
Jezebel's Kiss
1990
Back Stab
1989
Leviathan
1989
Stepfather 2: Make Room for Daddy
1989
Relentless
1988
Jsou mezi námi
1988
Riding Fast
1987
Vládci vesmíru
1987
The Wind
1985
The Emerald Forest
1984
Best Kept Secrets
1983
The Osterman Weekend
1980
Carny
1980
The Legend of Sleepy Hollow
1979
The Scarlet Letter
1978
A Different Story
1977
Washington: Behind Closed Doors
1975
Promise Him Anything
1974
Welcome to Arrow Beach
1973
Sunshine
1972
Thumb Tripping
1971
The Death of Me Yet
1970
Lost Valley