Horory - hlavní strana

Natalie Dormer

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Natalie Dormer)
 


Natalie Dormer

* 11. února 1982

Imdb.com


Hororová Filmografie:

Komentáře
Kompletní Filmografie:
2016
The Forest
2015
The Hunger Games: Mockingjay - Part 2
2015
The Scandalous Lady W
2014
Hunger Games: Síla vzdoru 1. část
2014
The Riot Club
2013
Konzultant
2013
Rivalové
2013
A Long Way From Home
2012
W.E.
2011
Captain America: První Avenger
2011
Why Didn't They Ask Evans?
2009
City of Life
2007
Brilantní plán
2005
Casanova
1970
Patient Zero