Horory - hlavní strana

Nicolas Cage

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Nicolas Cage)
 


Nicolas Cage

* 07. ledna 1964

Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2018
Black Butterfly
2017
The Croods 2
2017
Exit 147
2016
Army of One
2016
USS Indianapolis: Men of Courage
2016
Dog Eat Dog
2015
Cena moci
2015
The Death of "Superman Lives": What Happened?
2015
Outcast
2015
Brána temnoty
2014
Left Behind
2014
Tokarev
2014
Dying of the Light
2014
Billy Zabka Saves The Universe
2013
Croodsovi
2013
Joe
2013
Zmrzlá zem
2012
Unesená
2011
Hon na čarodějnice
2011
Drive Angry
2011
Teror
2011
Ghost Rider 2
2011
Vendeta
2010
Kick-Ass
2010
Čarodějův učeň
2010
With Great Power: The Stan Lee Story
2009
Špatnej polda
2009
Proroctví
2009
Astro Boy
2009
G-Force
2008
Nebezpečný cíl
2007
Ghost Rider
2007
Next
2007
Lovci pokladů: Kniha tajemství
2006
World Trade Center
2006
Rituál
2006
Mravenčí polepšovna
2006
Too Tough to Die: A Tribute to Johnny Ramone
2006
Werewolf Women of the SS
2005
Obchodník se smrtí
2005
Pan Rosnička
2004
Lovci pokladů
2004
John Travolta: The Inside Story
2003
Švindlíři
2002
Adaptace
2002
Kód Navajo
2002
Sonny
2001
Mandolína kapitána Corelliho
2001
Christmas Carol: The Movie
2000
Otec rodiny
2000
60 sekund
1999
8MM
1999
Počítání mrtvých
1998
Město andělů
1998
Hadí oči
1997
Tváří v tvář
1997
Con Air
1996
Skála
1995
Leaving Las Vegas
1995
Kiss of Death
1994
Hlídat Tess
1994
It Could Happen to You
1994
Lapeni v ráji
1993
Red Rock West
1993
Amos & Andrew
1993
Deadfall
1992
Líbánky v Las Vegas
1991
Zandalee
1990
Wild at Heart
1990
Ohnivá eskadra
1990
Industrial Symphony No. 1: The Dream of the Brokenhearted
1989
Tempo di uccidere
1989
Never on Tuesday
1988
Polibek upíra
1987
Raising Arizona
1987
Moonstruck
1986
Peggy Sue Got Married
1986
The Boy in Blue
1984
The Cotton Club
1984
Birdy
1984
Racing with the Moon
1983
Rumble Fish
1983
Valley Girl
1982
Fast Times at Ridgemont High
1981
The Best of Times