Horory - hlavní strana

Patrick Wilson

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Patrick Wilson)
 


Patrick Wilson

* 03. července 1973
Patrick Wilson byl vytvořen v uměleckém prostředí učitelkou zpěvu a televizním moderátorem což mu zpečetilo osud. Začal učinkovat v TV reklamách, později působil v divadle až skončil na vrcholku mediální zábavy v hororech.
Patrick Wilson na české Wikipedii Patrick Wilson na Twitteru Oficiální FB stránka Patrick Wilson Čsfd Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2015
The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
2015
(Bone Tomahawk)
2015
Zipper
2015
Big Stone Gap
2014
Jack Strong
2014
Stretch
2014
Space Station 76
2014
Home Sweet Hell
2014
Let's Kill Ward's Wife
2013
Insidious: Kapitola 2
2013
V zajetí démonů
2012
Prometheus
2012
The Furious Gods: Making Prometheus
2011
Znovu a jinak
2011
The Ledge
2010
A-Team
2010
Hezké vstávání
2010
Záměna
2010
Barry Munday
2010
Insidious
2009
Strážci - Watchmen
2009
Watchmen - The Ultimate Cut
2008
Dům na špatné adrese
2008
Cestující
2008
Life in Flight
2007
Ten večer
2007
Purpurové květy
2007
Brothers Three: An American Gothic
2006
Jako malé děti
2006
Hlava nehlava
2005
Hard Candy
2004
Fantom opery
2004
The Alamo
2003
Angels in America
1998
Larger than Life
1970
The Man on Carrion Road