Horory - hlavní strana

Raymond J. Barry

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Raymond J. Barry)
 


Raymond J. Barry

* 14. března 1939

Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2013
The Devil's in the Details
2011
The Yellow Wallpaper
2010
Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
2010
Hamill
2009
The Shortcut
2009
Charlie Valentine
2009
Set Apart
2007
Walk Hard: The Dewey Cox Story
2006
Jako malé děti
2004
The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea
2003
The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story
2001
New Port South
1997
Flubber
1997
Best Men
1996
The Chamber
1996
Headless Body in Topless Bar
1995
Mrtvý muž přichází
1995
Náhlá smrt
1993
Kokosy na sněhu
1993
Volný pád
1992
Rychlý jako blesk
1992
The Turning
1991
Nothing but Trouble
1989
Narozen 4. července
1988
Cop
1988
Daddy's Boys
1986
Out of Bounds
1985
Year of the Dragon
1978
An Unmarried Woman
1970
LA Apocalypse
1970
7월 4일생