Horory - hlavní strana

Shauna Macdonald

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Shauna Macdonald)
 


Shauna Macdonald

* 21. února 1981

Shauna MacDonald je skotská herečka narozená v Malajsii, kde její otec učil angličtinu. Shauna se věnuje maratonu a i když nevíme před čím přesně pořád utíká, tak v hororech celkem vyniká. Známá je svým jeskynním hororem Pád do tmy, kde také utíkala. Běh, se zdá, ji provází celým jejím životem.


Čsfd Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2017
Nails
2017
Polaroid
2016
La corrispondenza
2016
Murder: The Third Voice
2016
A Nutcracker Christmas
2016
In Plain Sight
2014
Midnight Masquerade
2014
Siren
2013
Sviňák
2013
Separate We Come, Separate We Go
2011
Salem Falls
2010
Válka blogerek
2009
Pád do tmy 2
2009
At Home by Myself... with You
2007
Breakfast With Scot
2007
The Mad
2005
Pád do tmy
2004
The Rocket Post
2004
Niceland (Population. 1.000.002)
2003
Shattered City: The Halifax Explosion
2003
State of Play