Horory - hlavní strana

Milla Jovovich

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Milla Jovovich)
 


Milla Jovovich

* 17. prosince 1975

Milla Jovovich, plným jménem Milica Jovović je herečka, modelka, zpěvačka a módní návrhářka pocházející z Ukrajiny. Hraje ve spoustě filmech a jejich režiséry si čas od času za odměnu vezme; jako třeba Luca Bessona se kterým spáchala Pátý element či Johanku z Arku, nebo Paula W.S. Andersona se kterým zase zplodila sérii Resident Evil. Na to jak je velmi plodná má jen jedno dítě.


Milla Jovovich na české Wikipedii Milla Jovovich na Twitteru Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2017
Resident Evil: Poslední kapitola
2017
Shock and Awe
2016
Zoolander 2
2015
Cymbeline
2015
Survivor
2012
Bringing Up Bobby
2012
Resident Evil: Odveta
2012
Der Bernd
2012
Resident Evil: Retribution - Face of the Fan
2011
Vykrutasy
2011
Tři mušketýři
2011
Tváře v davu
2010
Resident Evil: Afterlife
2010
Blood Into Wine
2010
Past
2010
Dirty Girl
2009
Palermo Shooting
2009
Dokonalý únik
2009
Čtvrtý druh
2007
Resident Evil 3 - Zánik
2006
Ultraviolet
2006
Calibre 45
2006
Trailer for a Remake of Gore Vidal's Caligula
2004
Resident Evil 2 - Apokalypsa
2003
Hra o čas
2002
Resident Evil 1
2002
Dummy
2002
You Stupid Man
2001
Zoolander
2000
The Million Dollar Hotel
2000
The Claim
1999
Johanka z Arku
1998
He Got Game
1997
Pátý element
1993
Omámení a zmatení
1992
Chaplin
1992
Kuffs
1991
Návrat do Modré laguny
1991
Teen Vid II
1988
Two Moon Junction
1988
The Night Train to Kathmandu
1970
Future World