Horory - hlavní strana

Shiloh Fernandez

CTRL + D = přidat k oblíbeným! (doporučuje i Shiloh Fernandez)
 


Shiloh Fernandez

* 26. února 1985
Shiloh Thomas Fernandez je americký herec, který se neúspěšně ucházel o roli Edwarda Cullen v sérii Stmívání. Začínal jako doplňovač zboží ve skladu.
Shiloh Fernandez na Twitteru Čsfd Imdb.com


Komentáře
Kompletní Filmografie:
2015
Return to Sender
2014
White Bird in a Blizzard
2013
Syrup
2013
Východ
2013
Deep Powder
2013
Lesní duch
2011
Červená Karkulka
2010
Skateland
2010
16 to Life
2010
Swerve
2008
Red
2008
Prokletí
2008
Deadgirl
1970
Long Nights Short Mornings